Confidencialitat i la seguretat són valors fonamentals d'EVA SCHULZ i, com a resultat, Ens comprometem a garantir la privacitat de l'usuari en tot moment i no recopilis informació innecessària. Llavors, Li oferim tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació a les dades personals que recopilem, explicant:

 • Qui és responsable de la tramitació de les seves dades.
 • Amb quins propòsits recollim les dades que et demanem.
 • Què és la legitimació per al seu tractament.
 • Quant de temps podem mantenir-los.
 • A quins destinataris comunicar les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

Responsable:

Identitat: Eva Schulz – NIF: X4460846L – Adreça postal: Passeig Sant Joan 95 baixa 1 – Telèfon: 607247979 – Correu electrònic: info@evaschulz.es.

Finalitats, legitimació i conservació de les dades enviades a través de tractaments de:

FORMULARI DE CONTACTE

Propòsit: Proporcionen un mitjà per tal que podeu contactar amb nosaltres i respondre les sol·licituds d'informació, así como enviarle comunicaciones de nuestros productos, servicios y actividades, inclusive por medios electrónicos (Correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marca la casilla de aceptación.
Legitimación: El consentimiento del usuario al solicitarnos información a través de nuestro formulario de contactos y al marcar la casilla de aceptación de envío de información.
Conservación: Una vez resulta su solicitud por medio de nuestro formulario o contestada por correo electrónico, si no ha generado un nuevo tratamiento, y en caso de haber aceptado recibir envíos comerciales, hasta que solicite la baja de los mismos.

ENVÍO DE CORREOS ELECTRÓNICOS

Propòsit: Contestar a sus solicitudes de información, atender sus peticiones y responder sus consultas o dudas.
Legitimación: El consentimiento del usuario al solicitarnos información a través de la dirección de correo electrónico.
Conservación: Una vez resulta contestada su petición por correo electrónico, si no ha generado un nuevo tratamiento.

ENVÍO DEL CURRÍCULUM VITAE POR CORREO ELECTRÓNICO

Propòsit: Tenir el teu currículum a participar en els nostres processos de selecció de personal.
Legitimación: El consentiment de l'usuari per enviar-nos vostres dades personals i currículum vitae a nostres processos de selecció de personal.
Conservación: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal i durant 1 any per a futurs processos.

SUBSCRIPCIÓ AL NEWSLETTER

Propòsit: Enviar butlletí comercial i comunicacions publicitàries i informatives sobre els nostres productes o serveis que poden ser del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp).
Legitimación: El consentiment de l'usuari per subscriure's als nostres enviaments comercials o butlletins.
Conservación: Fins que la persona interessada revocar el consentiment i sol·licitar la baixa del servei.

Obligació d'aportar amb les dades personals i les conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades de caràcter personal requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, tingui capacitat jurídica suficient per contractar.
Los datos personales solicitados son necesarios para gestionar sus solicitudes y/o prestarle los servicios que pueda contratar, por lo que, si no nos los facilita, no podremos atenderle correctamente ni prestarle el servicio que ha solicitado.

Destinatarios de sus datos

Sus datos son confidenciales y no se cederán a terceros, salvo que exista obligación legal.

Derechos en relación con sus datos personales

Cualquier persona puede retirar su consentimiento en cualquier momento, cuando el mismo se haya otorgado para el tratamiento de sus datos. En ningún caso, la retirada de este consentimiento condiciona la ejecución del contrato de suscripción o las relaciones generadas con anterioridad.

Igualmente, puede ejercer los siguientes derechos:

 • Solicitar el acceso a sus datos personales o su rectificación cuando sean inexactos.
 • Solicitar su supresión cuando, entre otros motivos, los datos ya no sean necesarios para los fines para los que fueron recogidos.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Aplicar per oposició al tractament de dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·liciteu la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en la normativa aplicable.

On i com aplicar els drets: En una carta adreçada al/la cap a l'adreça postal o electrònica (referit al paràgraf a.), indicant la referència "Informació Personal", especificando el derecho que se quiere ejercer y respecto a qué datos personales.
En caso de divergencias con la empresa en relación con el tratamiento de sus datos, puede presentar una reclamación ante la Autoridad de Protección de Datos (www.agpd.es).

Cookies

Esta página web, únicamente utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros (Analítica Google), que en ningún caso tratan datos de carácter personal ni captan hábitos de navegación para fines publicitarios.
Por ello, al acceder a nuestra web, segons l'article 22 de la Llei de serveis de la societat de la informació, per tractar les galetes d'anàlisi, Hem buscat el seu consentiment per al seu ús i sempre la mateixa informació, que en cap cas s'instal·larà darrera un termini raonable marc per tal que l'usuari té temps per decidir a donar el seu consentiment o no.

Seguretat de les seves dades personals

Per tal de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, Us informem que hem pres totes les mesures tècniques i organitzatives per garantir la seguretat de les dades personals de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos.

Actualitzar les teves dades

És important que de manera que podem mantenir les seves dades personals actualitzades, sempre informar-nos que hi ha hagut alguns canvis en ells, en cas contrari, No responem de la veracitat.
No som responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers mitjançant enllaços disponibles a la nostra web.
Es pot modificar aquesta política de privacitat per adaptar-les als canvis que es produeixen a la nostra web, així com els canvis legislatius o jurisprudencials sobre dades personals que apareixerà, per ocupar la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquest lloc web.