Aquesta pàgina web és propietat d'Eva Schulz amb NIF no X4460846L i direcció Passeig Sant Joan 95, 08009 Barcelona.

Per a qualsevol consulta o proposta, Contacti amb nosaltres trucant al telèfon 607247979 o en el correu electrònic info@evaschulz.es

Aquest lloc web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, estant sotmès a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquest lloc web.

L'accés a la nostra pàgina web per part de l'usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació de l'usuari, expressa i sense reserves de les presents condicions generals d'ús vigents en el moment de l'accés, Si us plau llegeixi atentament. L'usuari en el moment en què utilitza el nostre portal, seus continguts o serveis, accepta i sotmet expressament a les condicions generals d'ús dels mateixos. Si l'usuari no està d'acord amb aquestes condicions d'ús, s'ha d'abstenir d'utilitzar aquest portal i operar a través d'ella.

La provisió de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys.

En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració de la nostra pàgina web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-lo de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense preavís.

  1. PROPIETAT INTELECTUAL

Tot el contingut, Textos, Imatges, i els codis font són propietat d'Eva Schulz o de tercers que han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial.

L'usuari només té dret a un ús privat d'aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-les, Jugar, Explotar, distribuir-los o exercitar qualsevol dret pertanyent al seu titular.

Eva Schulz és una marca registrada, i la reproducció està prohibida, Imitació, utilització o inserció d'aquestes marques sense la nostra correcta autorització.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix. També, el simple fet d'establir un enllaç al nostre lloc web no dóna dret a que se li atorgui la condició de col·laborador o soci.

Eva Schulz queda exempta de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual d'articles i imatges publicats per tercers en el seu portal.

Està absolutament prohibit imitar tot o part del nostre portal.

2. CONDICIONS D'ACCÉS I ÚS

L'accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, alguns serveis com subsendesenrotllant el nostre newsletter, sol·licitar informació o contractar serveis online requereixen facilitar dades personals omplint formularis. També hi ha certs serveis que estan restringits a l'accés a determinats usuaris i requereixen un procés de registre i identificació de contrasenyes. Aquests serveis s'identificaran degudament a la web.

L'enviament de dades personals implica l'acceptació expressa per part de l'usuari de la nostra política de privacitat.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina web de bona fe, les normes d'ordre públic i les presents condicions generals d'ús. L'accés a la nostra pàgina web és responsabilitat exclusiva de l'usuari, que en cap cas respondran dels danys i perjudicis que poguessin ocasionar a tercers o a nosaltres mateixos.

L'usuari té expressament prohibit l'ús i l'obtenció dels serveis, productes i continguts oferts en aquesta web, procediments diferents dels estipulats en aquestes condicions d'ús, i, si escau, les condicions particulars que regulen l'adquisició de determinats productes.

L'usuari té prohibit qualsevol tipus d'acció al nostre portal que provoqui una sobrecàrrega excessiva d'operació als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que altera el funcionament normal del nostre lloc web, o, en definitiva, pot causar danys en els nostres sistemes informàtics.

Tenint en compte la impossibilitat de control sobre la informació, continguts i serveis que continguin altres webs a les que es pugui accedir a través dels enllaços que el nostre lloc web pot posar a la seva disposició, t'informem que Eva Schulz, queda exempta de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que poguessin derivar-s de l'ús d'aquests llocs web, fora de la nostra empresa, per part de l'usuari.

Eva Schulz es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol usuari que l'organització entengui ha vulnerat les condicions que regeixen l'ús de la nostra web, sense que l'usuari tingui dret a una reclamació de cap tipus per aquestes accions. També, es reserva el dret d'adoptar les accions legals oportunes contra aquells que incompleixin les presents condicions generals d'ús, acceptant a l'usuari que la no iniciació d'aquestes actuacions no constitueix una renúncia formal de les mateixes, fins a terminis de prescripció estatutària per infraccions.

3. POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors fonamentals d'Eva Schulz i, com a resultat, Ens comprometem a garantir la privacitat de l'usuari en tot moment i no recopilis informació innecessària.

La provisió de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 i l'acceptació expressa de la nostra política de privacitat.

4. Responsabilitats

Posant a disposició de l'usuari aquesta pàgina web volem oferir-li un servei de qualitat, amb la màxima diligència en la prestació, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no serem responsables de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.

Eva Schulz no garanteix l'exactitud, veracitat i validesa dels continguts, Informació, Articles, Opinions dels, Ofereix, etc.. des d'aquest lloc web, Si són els seus propis, tercers, o enllaçables a altres llocs web, quedant totalment exempt de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús de la.

Eva Schulz no garanteix el bon funcionament de la nostra pàgina web en relació amb la disponibilitat i continuïtat. En la mesura del possible, intentarem que els usuaris coneguin qualsevol interrupció del servei i el remeiin tan aviat com sigui possible. No obstant això, Eva Schulz queda exempta de qualsevol responsabilitat derivada del mal funcionament o interrupcions de la nostra web.

L'usuari té prohibit qualsevol tipus d'acció al nostre portal que provoqui una sobrecàrrega excessiva d'operació als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que altera el funcionament normal del nostre lloc web, o, en definitiva, pot causar danys en els nostres sistemes informàtics.

L'usuari assumeix tota responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de qualsevol efecte directe o indirecte que sorgeixi en el lloc web, Incloent, senyorial i no limitant, qualsevol resultat econòmic, tècnic adversa i/o legal, així com l'engany de les expectatives generades pel nostre portal, obliga a l'usuari a mantenir indemne Eva Schulz davant de qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament d'aquests fets.

Eva Schulz queda exempta de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, incloent el pagament de taxes a advocats, reclamacions i reclamacions derivades de terceres persones per l'incompliment per part de l'usuari de les nostres condicions d'ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per incompliment de la legislació vigent.

L'usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en el mateix, I per tant, accepta-les i expressament.

L'usuari és plenament conscient que la mera navegació d'aquest lloc web, així com l'ús dels seus serveis, implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús.

Tot sobre la nostra web, es regeix exclusivament per la llei espanyola. En cas de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut d'aquest lloc web, totes les parts presenten, renúncia expressa a qualsevol altre fur, jutjats i tribunals de Barcelona.

En cas de conflicte, el text espanyol prevaldrà sobre qualsevol traducció de les mateixes que pugui publicar-se en aquest lloc web.

5. VALIDESA DE LES CONDICIONS GENERALS D'ACCÉS A LA WEB

Les presents condicions generals d'ús s'han modificat amb una data 02/06/2018. En qualsevol moment podem procedir a canviar-: Si us plau, Consulta la data d'emissió en cada ocasió que et connectis al nostre web i segur que no hi ha hagut cap modificació que t'afecti.

Per a qualsevol consulta relativa a les condicions d'ús de la nostra web, pot contactar amb nosaltres a les dades anteriors.